RÂD ȘI BĂSIȘTII: „Penelistul” CIUMACENCO luat la MIȘTO de după PERDELUȚE

23 ianuarie 2016

General

Singurele prezențe notabile ale (Partidului) mișcarea Populară au fost celebra perdeluță, de la care își lua Băsescu adio de la PD-L, și telenovela Crăcea, politicianul giurgiuvean care-și căuta iubită, exclus și apoi repus în funcții după un SMS de la Băsescu.

Ei bine, până și candidații unei asemenea formațiuni de circ mediatic au la Galați cai de bătaie în rândurile liberarilor împresurați de oportuniștii și mercenarii aduși de tsunamiul PD-L. Astfel, candidatura la Primăria Galațiului a fostului copil de mingi al PSD-ului este luată în balon de un candidat MP la Consiliul Local, Radu Popescu pre numele său.

12507697_1758502864379029_5061720032880248743_nAcesta îl face ipocrit pe Nicușor Ciumacenco și îi reamintește de vremurile când pleca din USL și din partide în general, nemulțumit de politicienii care nu l-au desemnat candidat, și mai ales de… spesele de atunci. Ceea ce îi scapă lui Popescu este faptul că Ciumacenco nu a plecat singur, de capul lui, din PSD, respectiv din USL. Dacă ar fi fost așa, n-ar mai fi avut atâția bani și logistică pentru campanie…

„Ipocrizie, numele tau e Ciumacenco!

Ati avut vreodata sentimentul ca-ti vine sa-l iei la palme pe individul ala care-ti zambeste frumos in fata si, in acelasi timp te minte, bazandu-se pe faptul cat tu esti un fraier? Cred ca da, toata lumea a avut de-a face cu vreun agent de asigurari sau cu vreun vanzator din piata. Cand e vorba de politicieni insa, sentimentul ala se amplifica de o suta de ori.

Nicusor Ciumacenco si-a anuntat candidatura la Primaria Galati avand sprijinul PNL, partid din care de altfel, face parte. Nimic extraordinar pana aici, dar parca, totusi ceva nu bate. Iata ce:

“Orasul trebuie luat din ghearele politicienilor” – striga cu manie proletara dl.Nicusor Ciumacenco, in 2012, inaintea alegerilor locale. De fapt , suparat ca USL-ul nu-l nominalizase pe el ca si candidat la primarie in locul “penelistului” Marius Stan, dl.Ciumacenco s-a bosumflat, si-a luat jucariile si a plecat din PSD. Cum adica?! Politicienii astia marsavi din USL sa-i smulga tocmai lui orasul din degetele, sa nu-l mai lase sa se joace, la discretie, cu licitatiile si banii primariei? “Pe mine partidul mai mult ma incurca, politicienii si-au aratat limitele, mai mult de atat nu pot”declama el infierandu-i pe cei dintre care facuse parte pana de curand.

Astazi il gasim pe Cimacenco, inregimentat in PNL, asezat frumos in fata dnei Gorghiu, strunit bine din lesa de Victor Paul Dobre. Deci, un politician cu greutate, nu?

De ce esti ipocrit, dle Ciumacenco? Cand ne minteai cu zambetul pe buze? In 2012, cand te dadeai independent si liber, gata sa-ti sacrifici sanatatea luptandu-te de unul singur pentru binele Galatiului sau ne minti azi, candidand ca si politician, din partea unui partid politic?

Cat de credibil vei mai fi explicandu-ne azi cu fatarnicie ca, de fapt, PNL-ul e solutia, ca ei sunt buni si nu au gheare? Ca daca vei ajunge primar, tu nu vei fi marioneta intereselor “greilor” din PNL?
Asa ca stii ceva, dle.Ciumacenco? Privindu-ti fata ipocrita si zambetul fals, iti dau raspunsul pe care-l meriti: “Nu cumpar!”

About Anghelos

Mihai Angheluță a debutat în cotidianul gălățean „Viața liberă”, în ultimul an de liceu, intervievand vedete din jazzul autohton la unul dintre primele festivaluri de gen. În anii facultăţii, a colaborat la două posturi de radio locale, ca redactor muzical, realizator de emisiuni și, ocazional, reporter. După licenţierea în filologie, nu a rezistat mai mult de doi ani ca profesor sau traducător. S-a reîntors la presă, fiind angajat redactor plin al „Vieţii libere” între 1999 și 2001. Specializat în investigaţii şi justiție, a evadat adesea în subiecte economice, reportaje, radiografii sociale, recenzii culturale ori spațiul virtual al internetului. Din presa scrisă a trecut la televiziune, fiind aproape un an reporter și realizator de emisiuni la Express TV Galaţi-Brăila. Cum presa a intrat într-un declin după 2000, a mai făcut o ultimă încercare, la un săptămânal sindical, timp de câteva luni. În fina, s-a văzut nevoit să facă o schimbare de domeniu. Cum jurnalismul e singura ocupație pe care a practicat-o cu entuziasm, iar răspândirea internetului a adus noi oportunităţi, s-a reapucat de scris în 2008, colaborator al unei publicații online, enzine-ul antidotul.ro. În 2011, a revenit la cotidianul în care a debutat. Și a constatat că jurnalismul angajat, cu atitudine, încă nu face rating major, cel puţin în provincie. Prin urmare, a inițiat ANTItudinea, o abordare critică a problemelor civice, găzduită de blogul colectiv madeingalati.ro. Pe acesta îl construieşte ca un viitor portal, o piață publică virtuală - spațiu de manifestare pentru o comunitate care-şi (re)descoperă spiritul combativ.

View all posts by Anghelos

One Response to “RÂD ȘI BĂSIȘTII: „Penelistul” CIUMACENCO luat la MIȘTO de după PERDELUȚE”

 1. Stănică Ambrinoc Says:

  Foarte dur, stimate coleg Mihai Angheluţă.

  Spui ”Nu cumpăr” şi gata, dar nu ne propui nici-o altă soluţie, nici tu, nici partidele pe care cu toţii le punem la zid.

  Suntem împreună, fondatori în Asociaţia pentru Implicare Civică şi ştii bine cât de greu este să convingem oameni să se implice măcar civic, pentru că de politică fug toţi.

  Poate ”cumpărăm” produsul Nicuşor Ciumacenco, dacă şi el şi noi vom respecta un certificat de calitate şi garanţie …

  Reply

Leave a Reply