Brateş eXperience revine!

13 iunie 2011

General

Amînat timp de o săptămînă din cauza vremii Brateş eXperience revine. Din nefericire unele trupe nu se vor putea alinia la start aşa cum era programat iniţial. Dar cel mai nasol mi se pare a fi schimbarea locaţiei, în loc de plaja Brateş concertul va fi mutat pe stadionul Portu Roşu. Plaja ar fi oferit un spaţiu mai generos şi o atmosferă mai relaxată în timp ce stadionul este o cuşcă şi-atît. Dar trecem peste toate astea şi ne bucurăm de muzică! :)

Organizatorii spun aşa:

Ne cerem scuze tuturor celor care au dorit sa fie prezenti pe data de 10 iunie la eveniment cat si celor care si-ar fi dorit una din trupele care nu vor mai fi prezente la Galati pe 17 iunie. Va promitem ca vom face tot posibilul sa aducem si aceste trupe in Galati in aceasta vara in aceleasi conditii tehnice.

Bilete pentru Brates Experience raman valabile pentru data de 17 iunie pentru concertul de pe Stadionul Portul Rosu, vizavi de Gradina Publica. Cei care au achizitionat bilet pentru data de 10 iunie si nu mai pot fi prezenti in data de 17 iunie pe Stadionul Portul Rosu sunt asteptati la Club Planet, str. Domneasca nr. 50 Galati pentru a primi banii integral.

Concursurile desfasurate pe pagina de Facebook a evenimentului, pe pagina de Facebook a revistei Explore, in cotidianul Viata Libera cat si in cotidianul Obiectiv Vocea Brailei raman valabile.

Va multumim pentru intelegere.

Noua listă cu trupele ce vor participa este:

789 ART,  ADDICTION,  COMPACT,  THE MONOJACKS,  TIMPURI NOI,  VITA DE VIE,  VAMA

http://www.youtube.com/watch?v=yd9JcgF46mA&feature=player_embedded

, , ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

3 Responses to “Brateş eXperience revine!”

 1. Marian Says:

  Sufletist, pragmatic si eficient! Bravo, Mene!

 2. Pato Basil Says:

  am inteles ca Brates experience s-a transformat in portul rosu Experience si nici n-au cantat marile trupe de pe afis… tipic romanesc!

  • Meneopol Says:

   Orice început e mai greoi şi ca să fim amabili apreciem intenţia! :) Data viitoare va fi mai bine!