Brateş eXperience

5 iunie 2011

General

Later edit: din cauza condiţiilor atmosferice nefavorabile concertul a fost amînat pentru data de 17 iulie 2011!

„Brateş Experience 2011” este unul dintre cele mai mari evenimente muzicale organizate în oraşul Galaţi şi în zona aceasta. Nu ştiu cum va ieşi dar pot să intuiesc un eventual succes doar pentru faptul că sud-estul româniei nu a găzduit niciodată evenimente de o asemenea anvergură iar iubitorii de muzică au fost văduviţi de muzică live.

100.000 wati

Sînt puse în joc 100.000 wati şi o scenă impresionantă. Locaţia (lacul Brateş) este bestială şi sînt convins că serviciile se vor ridica la aşteptările şi nevoile publicului însetat de rock.

10 ore de muzică

Organizatorii au pregătit pentru  vineri, 10 iunie, începînd cu ora 17.00, 10 ore de muzică live (LIVE am zis!) iar petrecearea propriuzisă îmi permit să estimez că va dura cel puţin 15-20 ore. Intrarea pe plajă se face contra sumei de 25 lei iar faptul că eşti unul din primii care participă la acest eveniment cred că merită pe deplin investiţia.

În concert

Vor face să vi se ridice tensiunea de bucurie şi plăcere următoarele trupe: Addiction, Compact, Direcţia5, OCS, Robin & The BacKs Tabbers, The Mono Jacks, Viţa de vie şi Vama.

Trăiesc cu sentimentul că „Brateş eXperience” va deveni o tradiţie în zonă şi că peste un timp se va vorbi despre eveniment chiar şi peste hotare!

Pentru detalii vizitaţi pagina oficială a evenimentului!

http://www.youtube.com/watch?v=FTFX0gGoRs0&feature=player_embedded#at=12

, , , , , ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Made in Galaţi | Pioneza dintre fese - 6 iunie 2011

    […] vă invit să citiţi despre un super eveniment ce va fi găzduit de Galaţi şi care se numeşte Brateş eXperience. General blog, made in galati, […]

  2. Best Rock Hits | Made in Galaţi - 7 iunie 2011

    […] după ce vă mai reveniţi din beţia de vineri noapte de la Brateş eXperience, sînteţi apţi pentru a continua petrecerea? Vă recomand un concert live cu Over Band în Daily […]