Golden House Galaţi

15 octombrie 2011

General

S-a deschis Golden House Galaţi. Nu ştiu exact despre ce este vorba în propoziţie dar sună interesant formularea „Restaurant Clinică Gastronomică”! :)

Este situat lîngă Spitalul de Urgenţe Sf. Ap. Andrei, vizavi de Mc. Donalds.

Spicuim din ofertă: mic dejun 10 lei, meniul zilei 13-15 lei, cină 13 lei / ofertă familial – 30 lei. Nu vreau să comentez preţurile care par a se încadra într-o normalitate (şubredă) dar trebuie să precizez că mănînc cu 10 lei meniul zilei într-un restaurant situat în centru.

Mă bucură prezenţa lor în online prin contul de Facebook motiv pentru care îi felicit dar le recomand puţintică atenţie la estetică. Omorîţi graficianul, please! Grafica ofertei arată ca o invitaţie la deces, cromatica aleasă este infectă, dezgustătoare. Văd că se lucrează la site, dacă citiţi aceste rînduri vă rog insistent să nu folosiţi culorile din ofertă nici după ce omorîţi graficianul. Vă mai recomand un site aerisit în care produsele/serviciile şi preţurile aferente să nu inunde pagina, să mă lase să respir printre rînduri! Nu încercaţi să vă adresaţi mîrlanilor chiar dacă ei sînt mulţi şi probabil au ceva bani, adoptaţi o ţinută nobilă, elegantă şi plină de respect sincer.

Le mai recomand celor de la GHG să utilizeze cu încredere internetul (blog, Twitter, Facebook etc.) dar să nu uite că cei de pe net sînt oameni vii şi cu aşteptări!

Succes!

, , ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

One Response to “Golden House Galaţi”

  1. PatronulNeserios Says:

    Experienta Golden Haos a fost dezamagitoare datorita unui patron neserios care nu mai raspundea la telefon dupa ce stabilea intalniri si nu le onora. Te mai si incurca un terchea berchea de asta. NU RECOMAND RESTAURANTUL GOLDEN HOUSE ! EVITATI GOLDEN HOUSE! PATRON NESERIOS LA GOLDEN…