Între carte şi kitsch

7 septembrie 2011

General

Dintr-un parteneriat serios şi responsabil dar mai ales atent la detalii nu poate ieşi decît o poveste de succes. Eu aşa văd lucruile în cazul celor de la Casa de Cultură a Sindicatelor, Librăria Humanitas, Cenaclul „Ion Chiric” şi Atelierele de creaţie ale poetei Angela Baciu. Şi ca drept dovadă iată că „Joia de poveste” din cafeneaua Librărie Humanitas continuă în această joi (7 septembrie) cu o nouă ediţie care este dedicată tinerilor: Adolescentul de azi între carte şi kitsch.

Iniţiatorii proiectului vor să trezească interesul tinerilor pentru librărie şi carte. Pentru asta s-au hotărît să le prezinte acestora librăria şi promoţii de cărţi, scriitorii (joi se va vorbi despre I.L Caragiale) sau motivele pentru care ar trebui să intre într-o librărie şi cum să se comporte acolo. Fiind un proiect educaţional acesta se axează pe dialog motiv pentru care tineri vor avea ocazia să vorbească despre ultima lectură sau să-şi spună părerea despre librărie şi carte.

Evenimentul se încheie cu sceneta „Căldură mare” de I.L. Caragiale ce le va avea în distribuţie pe Andreea Dumitrescu şi Aida Stoica.

Locaţia: Librăria Humanitas, Str. Domnească nr. 45
Data: 8 septembrie 2011
Ora: 14.30
Coordonator: Angela Baciu şi Andreea Ignat 

, , , ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

One Response to “Între carte şi kitsch”

  1. Desene animate online Says:

    Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.