Lansare de revistă

13 mai 2011

General

La o discuţie cu Anghel Mircea undeva prin iarnă acesta îmi vorbea de un proiect în care este implicat foarte adînc. Proiectul a prins rădăcini, se numeşte Avangarda Literară şi se lansează sub formă de revistă de creaţie şi critică literară, astăzi 13 mai, ora 17.00 la Casa de Cultură a Studenţilor.

Revista îşi doreşte să promoveze abilităţile literare şi exprimarea liberă. Unul din mesajele autorilor ar fi că ar cam trebui să ne întoarcem către artă, frumos şi lucruri constructive. Tot ei zic că mai există şi alte interese decît tabloide, vicii şi preocupări materiale.

E tineri domle, e tineri! Ştie ei ceva? Înţelege ei substratu’ de la Hepi Auăr sau Acces Direct?

Nu ştiu exact cine sau ce îi susţine (am o bănuială că nimeni) şi nici cît mai rezistă părinţii din punct de vedere financiar. Dar dacă e cineva dispus să investească în artă şi cultură nu cred că va fi refuzat şi sînt convins că va avea un loc asigurat în paginile revistei.

, ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

Comments are closed.