MiG prin oraş (2 – 8 decembrie)

3 decembrie 2013

Artă, Concert, Muzica, Timp liber

Marți

Cheers Pub

Cheers Pub
Hippie Florin Chiriac
ora 20.00
Intrarea liberă

Miercuri

Union Jack

Union Jack
Florin Chiriac Acoustic Spectrum
ora 20.00
Rezervări: 0757.88.86.91

Vineri

clubS

Club S
Legende Romanesti Tour 2013
ora 20.00
Intrarea: 20 lei

Scena

Club Scena
Flou Rege & DJ Albu
ora 22.00
Intrarea: 15 lei
Rezervări: 0745.55.36.86

Sîmbătă

Teatrul Muzical

Teatrul Muzical „Nae Leonard”
Paula Seling
ora 18.00
Intrarea: 54 lei

Daily

Daily Pub
Grimus
ora 21.00
Intrarea: 25 lei
Rezervări: 0236.41.99.77

score pub

Score Pub
Daily News Band
ora 22.00
Rezervări: 0336.41.35.81

divino

Divino Glam Club
Lerim & Mc Lala
ora 23.00
Intrarea: 10 lei fete / 20 lei băieţi
Rezervări: 0731.80.80.70

Duminică

Summer Time

Summer Time Pub
Stand up in the city
ora 21.00
Intrarea: 20 lei
Rezervări: 0747.11.15.04

, , , , , , , , , , , , ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

3 Responses to “MiG prin oraş (2 – 8 decembrie)”

 1. eu Says:

  trist si intrarea la evenimentele astea nu este justificata ( artististi incasaseaza bani la negru ca asa ii convine administratorului care il plateste ) nu e o oferta prea speciala si multumitoare ca sa justifice bani astia …. la teatru scump in bodegi scump si fara rost pai atunci ce mai ramane de facut ??? sa stam in casa? sau oamenii politici sa isi ia mainile de pe puburile galatene si sa termine cu spalarea asta de bani neproductiva???

  Reply

 2. eu Says:

  totul se face la negru ca lumeaq e prea saraca sashi permita sa le faca burta mare patronilor de puburi …. populatia galatiului nu e doar populatia care isi permita sa sustina mizeria asta …ea este formata din mi de oameni care merg pe programul 8*3=24 si cele 8 ore libere prefera sa le stea relax decat sa isi manifeste placerile si dorintele sau sa iasa undeva sa se relaxeze … trist dar adevarat uni controleaza piata asta a puburilor si clienti puburilor in favoarea lor …. nu mai exista cerere si oferta exista oferta si nai de ales …. ;):)))

  Reply

  • Meneopol (Daniel Bogdan) Says:

   Dacă ai detalii legate de aceste „spălări de bani” nu ar fi rău să le faci publice. Made in Galaţi îţi stă la dispoziţie.

   Unul din locurile unde se pot sifona bani este în organizarea de spectacole gratuite pe care o face Primăria, cheltuieli enorme din banul public care nu deranjează opinia publică pentru că aparent sînt „gratis” şi ni se cuvin. Deci faptul că accesul la spectacol este gratuit sau cu bilete ieftine nu garantează o afacere curată. Asta dărîmă teoria ta în primul rînd pentru că nu este susţinută de dovezi clare.

   Şi mai cred că supărarea ta nu este justificată pentru că, cel puţin de cîţiva anişori, galaţiul stă din ce în ce mai bine la capitolul evenimente artistice. Am văzut în Galaţi trupe foarte bine cotate iar faptul că acestea vin în pub-uri şi cluburi facilitează accesul publicului la preţuri rezonabile. Cu siguranţă nu ştii ce înseamnă să aduci o trupă mare într-o sală de spectacol sau pe un stadion, acolo preţurile sînt la alt nivel. Şi cu siguranţă nu ştii ce eforturi financiare fac administratorii de localuri pentru a aduce artişti locali, naţionali sau internaţionali.

   În plus te-aş ruga să urmăreşti evoluţia artiştilor locali, evoluţie mai mult decît îmbucurătoare. Trupa Over, Hippi, Daily News Band, Xperience (mai nou), Maria Magdalena Dănăilă, fotografi sau muzeografi care organizează tot felul de expoziţii, şi chiar foarte mulţi alţii, fac spectacol pe unde merg şi pe unde expun. Trebuie amintiţi aici şi băieţii de la butoane (DJ) care fac atmosferă prin pub-uri şi firmele care se ocupă din ce în ce mai bine de sunet (aş aminti aici băieţii de la DP Studio).

   În concluzie nu cred că supărarea ta este justificată. Ar trebui să ne bucure faptul că avem evenimente artistice din ce în ce mai multe şi mai diversificate. Faptul că unii (din păcate din ce în ce mai mulţi) nu au puterea financiară de a participa, asta e altă problemă. Ţine de situaţia economică a oraşului, lipsa locurilor de muncă, salarii mici, taxe şi impozite mari şi multe, etc. Dar nu putem acuza organizatorii, şi aceştia hăituţi la rîndul lor, de faptul că nu ne oferă distracţie gratis.

   Reply

Leave a Reply