Pungeşti conduce Chevron cu 2 – 0

7 decembrie 2013

General, Pamflet

În etapa a II-a din campionat, Pungeşti conduce Chevron cu 2 – 0
(transmite de la faţa locului Ilie Dobre)

„În acest moment, stimaţi ascultători, în partida dintre Pungeşti şi Chevron scorul este de doi la zero pentru gazde. Este adevărat că Pungeştenii joacă pe teren propriu dar de remarcat este faptul că „oaspeţii” a venit total nepregătiţi pentru acest meci. Din atitudinea celor de la Chevron se vede că au intrat excesiv de încrezători pe teren, sperînd ca guvernul şi pungestiforţele de ordine (printr-un arbitraj incorect de care s-a mai bucurat această echipă) să intervină în aşa fel încît meciul să se termine în favoarea lor.

Pungeştenii, o echipă total necunoscută pînă astăzi chiar şi Premierului, au reuşit să ţină piept favoriţilor lui Victor Ponta. Am remarcat în primul unsprezece pungeştean un atac devastator ce-a escaladat cu uşurinţă gardul apărării Chevronului. Trebuie totuşi precizat că întreaga echipă este hotărîtă să ridice deasupra capului steagul victoriei după cele 90 de minute de joc.

Chevron, după ce a încasat cel de-al doilea gol, se vede nevoită să se retragă în apărare acolo unde numai Jandarmii pot face faţă atacului Pungeştean.

Aş mai preciza, stimaţi ascultători, faptul că din cauza unor neînţelegeri strict materiale dintre Guvernul României, pe de o parte şi cetăţenii ţării, pe de altă parte, meciul nu este televizat. Din fericire pentru iubitorii genului există cameramani şi fotografi amatori care reuşesc să distribuie imagini grăitoare de la faţa locului.

În speranţa că v-am trezit interesul pentru această partidă şi că am răspuns la întrebarea „Ce dracu credeţi că rezolvaţi cu protestele astea?”, predau legătura colegilor mei în studio, cu promisiunea că voi reveni pentru că aici meciul este din ce în ce mai interesant. Regia, ai legătura!”

Foto: www.mikiduta.blogspot.ro

, , , , , , ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

No comments yet.

Leave a Reply