SevenCafe Galaţi

21 octombrie 2011

General

Eu mă uit cu admiraţie cum găsim fiecare dintre noi metode de a fenta oarecum starea de criză care vrem, nu vrem ne afectează într-un fel sau altul. Se pare că în stare de alarmă funcţionăm mai bine sau mai eficient. Unii dintre cei care mă surprind cel mai tare sînt administratorii de pub-uri, restaurante şi cluburi.

Astăzi vă prezint varianta celor de la SevenCafe Galaţi (cîştigătoare după părerea mea) . De luni, 31 octombrie 2011, intră în aplicare oferta „Săptămîna liceului tău”. Aceasta constă în faptul că administratorii aleg pe rînd cîte un liceu şi timp de o săptămînă liceul respectiv beneficiază de nişte reduceri şi facilităţi.

Eu personal nu am avut onoare să-i trec pragul chiar dacă am fost vecin cu ei din ziua în care au deschis dar pot spune că din exterior pare curat, elegant, discret şi primitor. Eu apreciez pe cei care caută să se promoveze şi în online motiv pentru care le mai dau o bilă albă. Mi-ar plăcea să aud şi cîteva impresii ale clienţilor ca să nu-mi bat gura degeaba. Pînă atunci le urez spor la bani şi… imaginaţie bogată! :) 

  • Numele ofertei:  „SAPTAMÂNA LICEULUI TĂU”
  • Data în care intră în vigoare oferta: 31 octombrie 2011
  • Elevii pot viziona filme la preţul de 5 lei cu băutura răcoritoare inclusă
  • Pentru grupuri mari există posibilitatea de a alege filmul
  • Intrarea se va face pe baza carnetului de elev
  • Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile
  • Rezervări la telefon 0755854223

, , , ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

Comments are closed.