VIDEO CU SIGURANȚĂ ȘI ÎNCREDERE: Golani terorizează cartiere iar poliția doarme copleșită de mașinile primite degeaba

Vă mai mirați de tentative de omor cu topoare și cuțite, ziua în amiaza mare, în plin centrul Galațiului? Vă mai mirați că se dă NUP la dosare cu vandalizări sau furturi din auto? Vă mai mirați că ți-e frică să mergi pieton noaptea prin oraș chiar dacă este iluminat?

Când nu oprește bolizii cu mâna, poliția se face că lucrează. Stă frumos pe scăunele, în secție, iar golanii, dacă vor, îți intră pe proprietate și te iau și la bătaie. Iar de bunurile lăsate pe domeniul public cel mult Dumnezeu cu mila.

Fiindcă experiențele directe sunt cele mai elocvente, haideți să vă arăt cum se comportă viitorul țării care-și face veacul pe băncile din fața blocului unde stau. Luați aminte la aceste imagini dacă vă mănâncă undeva să veniți seara târziu acasă sau, și mai grav, să vă luați de huliganii care „rup” băncile de băutură și hăhăieli până la primele ore ale dimineții. Că nici nu trebuie să vă treacă vreun gând, se iau ei de voi și fără motiv…

Băieții de cartier vor să vadă dacă „ești bine”…

Parchez ast’noapte la milimetru, ca deobicei, fiindcă pe Stadionului știți ce învălmășeală este. Și mă trezesc la portieră cu un grup de „băjeți”, curioși să vadă dacă sunt eu bine, fiindcă lor li s-a părut că aș fi atins mașina din fața mea.

Pentru cultura dvs. generală, este același grup de tineri – însoțiți și de câteva minore dacă mai văd eu bine – care-și fac veacul seară de seară pe băncile de pe Oțelarilor colț cu Stadionului. Bineînțeles, duba de Jandarmerie în patrulare, uneori și mașini de poliție, nu-i văd cu berea sau tăria la vedere, cu semințe și voci sparte cât cuprinde. Evident, nu-i reclamă niciunul dintre vecini, doar au și ei mașini parcate în zonă, și acelea au parbrize, lunete etc.

Nici eu nu le-am spus vreodată ceva, în ciuda înjurăturilor rostogolite cu ecou mult după miezul nopții. Am fost și noi tineri odată, mai întârziam seara la câte una mică…. Nici când mi-am găsit un far cu o bucată dezlipită nu m-am atacat prea tare. Îi văzusem în naptea precedentă când se fugăreau clătinându-se printre mașini, asta e, se mai întâmplă. L-am lipit cu prenandez și mergem mai departe…

Revenind la poveste, aseară însă,, băieții aveau chef de mai mult. Și cum nu am chiar sângele rece al unora, am scos camera din toc, măcar să le știe ea fețele dacă mie mi se umflă ochii… Doar nu era să mă baricadez în mașină sau să cobor din ea în alt cartier!

Betivi

Cu amănunte nu vă plictisesc, le găsiți suculente pe rezumatul filmat. Cert este că poliția nu a venit nici după un sfert de oră de la apelul la 112. Au trimis un echipaj de jandarmi care a nimerit în spatele blocului deși se poate auzi pe film că am dat adresa megaultragiga clar, cu elementele de vegetație și decor aferente (parc, numele firmei de la parterul învecinat etc.)

Jandarmii mi-au comunicat sec că ei nu fac alte cercetări în afară de datele mele din buletin. Oricum,  „se tirase” deja toată gașca de curajoși. Cică să mă duc eu a doua zi la Secția 3, cea care-mi fusese indicată și la 112, și să depun plângere.

Adică secția de cartier este în… cartier doar fiindcă probabil nu se suportă șefii cu subordonații și n-au loc toți în centru. Nu înseamnă că are și vreo misiune specifică în zonă. Dacă ține neapărat reclamantul, să se deplaseze el la secție chiar și în cazurile flagrante…

Porți vraiște dar autospeciale parcate ordonat…

Pur și simplu am realizat atunci, rămas prostit cu buletinul degeaba în mână, ce înseamnă toate conceptele mestecate zgomotos, cu bale de suficiență scurgându-se ritos peste cravate: „poliția de proximitate”, „siguranță și încredere”, „veghem la liniștea dumneavoastră” etc.

Un mare bullshit. Trimitem jandarmii care oricum nu pot cerceta și  consemna nimic, iar, dacă n-ai ce face și te plictisești, vii mata a doua zi și ne povestești la secție… Și m-am dus să văd ce treabă așa importantă aveau polițiștii de nu mai era niciun echipaj să vină la două străzi distanță, să vadă cum se hlizeau băieții din boscheți, satisfăcuți că au venit jandarmii degeaba și au mai citit de pomană buletinul unui fraier…

Ce credeți? La secția 3 liniște, dar cu luminile aprinse frumos, să pară că se muncește. Mașinile aliniate ca la expoziție în curtea cu poarta vraiște, doar n-o intra vreun răufăcător să le dezumfle cauciucurile și să le ciobească geamurile tocmai noaptea…

ParcarePolitia

„Oamenii legii” erau în piua, golanii fac legea în cartier. Cel puțin noaptea. Bineînțeles că huliganii nu plecaseră acasă, ce ei sunt proști? Jandarmii nu merg pe jos, „clopoțeii” se văd scriși mare pe duba care hârâie a sute de mii de kilometri fără segmentare. Așa că gașca se mutase trei blocuri mai departe, în parcarea de după O9. Trei erau duși să facă aprovizionarea cu bere de la buticul non-stop pe care a promis Marius Stan ca mi ți-l dărâmă la pachet cu cabinetul soției lui V.P. Dobre. Ei, aș!…

Portretul infractorului la tinerețe

Zic, hai să mai trag câteva cadre cu fețele ăstora, să-i am en detail, pentru când o fi să depun plângere pentru geamurile sparte și cauciucurile tăiate la mașină. Oricum făceau ceea ce făcuseră și mai devreme iar autoritățile erau la nani.

Dar te-ai găsit să-i filmezi pe bacalaureații patriei pe domeniul public. Fix când stau cu PET-urile de bere într-o mână și jointul în cealaltă, la nici 50 m în linie dreaptă de secția de poliție și la 60 înjurături și hăhăituri pe minut de urechile bieților locatari. Care n-au altceva mai bun de făcut noaptea decât să încerce să doarmă!

Păi, te iau ăștia și la alergat! Și te urmăresc până acasă! Ba intră și după tine pe proprietate privată!

Cartierul Dunărea, în preajma a patru școli, două grădinițe, total locuitori cât Tecuciul, Bereștiul și ce alte orașe mai are județul Galați în afară de omonim. Las’ că trece vara și se întunecă tot mai devreme, lăsați-vă copiii sau femeile singure printre blocuri…

Infractor

Oricum, elocvente sunt imaginile filmate. Vedeți acolo ce și cum. Parcă-mi pare rău că n-am dat cu camera direct. Pe card oricum se salvează instant (clasa 10-UHS) și cu banii din proces îmi luam chiar ultimul model din clasa superioară. Dar, nicio problemă, bun și-atât!  Cred că urmează multe pagini scrise… De mână. De la diferiți autori.

Vizionare plăcută în Noul Galați, citadela interlopilor și găștilor de cartier.

PS: Lefter, ești un competent, bă! Și potent pe deasupra!

https://youtu.be/JtlX8XrVE1Y

, , , , , , , , , , , ,

About Anghelos

Mihai Angheluță a debutat în cotidianul gălățean „Viața liberă”, în ultimul an de liceu, intervievand vedete din jazzul autohton la unul dintre primele festivaluri de gen. În anii facultăţii, a colaborat la două posturi de radio locale, ca redactor muzical, realizator de emisiuni și, ocazional, reporter. După licenţierea în filologie, nu a rezistat mai mult de doi ani ca profesor sau traducător. S-a reîntors la presă, fiind angajat redactor plin al „Vieţii libere” între 1999 și 2001. Specializat în investigaţii şi justiție, a evadat adesea în subiecte economice, reportaje, radiografii sociale, recenzii culturale ori spațiul virtual al internetului. Din presa scrisă a trecut la televiziune, fiind aproape un an reporter și realizator de emisiuni la Express TV Galaţi-Brăila. Cum presa a intrat într-un declin după 2000, a mai făcut o ultimă încercare, la un săptămânal sindical, timp de câteva luni. În fina, s-a văzut nevoit să facă o schimbare de domeniu. Cum jurnalismul e singura ocupație pe care a practicat-o cu entuziasm, iar răspândirea internetului a adus noi oportunităţi, s-a reapucat de scris în 2008, colaborator al unei publicații online, enzine-ul antidotul.ro. În 2011, a revenit la cotidianul în care a debutat. Și a constatat că jurnalismul angajat, cu atitudine, încă nu face rating major, cel puţin în provincie. Prin urmare, a inițiat ANTItudinea, o abordare critică a problemelor civice, găzduită de blogul colectiv madeingalati.ro. Pe acesta îl construieşte ca un viitor portal, o piață publică virtuală - spațiu de manifestare pentru o comunitate care-şi (re)descoperă spiritul combativ.

View all posts by Anghelos

61 Responses to “VIDEO CU SIGURANȚĂ ȘI ÎNCREDERE: Golani terorizează cartiere iar poliția doarme copleșită de mașinile primite degeaba”

 1. Gigel Says:

  Drogatul ala de la sfarsit mai avea putin si sarea la bataie. Doamne fereste!
  E trist ca genul asta de specimen reprezinta o mare parte din populatia masculina a tinerilor.
  Asta e, unii se chinuie sa ia bacul sa faca o facultate sa-si faca un viitor si pe partea cealalta avem parazitii astia sociali care sunt un pericol public.
  Tinerii buni pleaca, ramane o mica parte din cei care muncesc si in rest golanii astia care impanzesc strazile. O sa ajunga Galatiul un fel de Detroit al Romaniei.

  Reply

  • Anghelos (Mihai Angheluță) Says:

   A sarit la bataie, priveste imaginile cu atentie

   Reply

   • sa ne s.......... de prost ce esti. Says:

    dute in gatu matii de prost …numai ca prostu te bagi in seama…..u gandeste bine ce faci ca orasu e mic… [IP: 141.101.64.167]

    Reply

    • Parchetul Says:

     Asta se numeste amenintare. Se poate depune plangere la Parchet. IPul e vizibil.

     Reply

    • Darian Says:

     inetnum: 141.101.64.0 – 141.101.64.255
     netname: CLOUDFLARE-EU
     descr: CloudFlare CDN network
     country: EU
     admin-c: CAC80-RIPE
     tech-c: CTC6-RIPE
     status: ASSIGNED PA
     mnt-by: MNT-CLOUDFLARE
     mnt-lower: MNT-CLOUDFLARE
     mnt-routes: MNT-CLOUDFLARE
     created: 2012-08-10T04:21:03Z
     last-modified: 2012-08-10T04:27:45Z
     source: RIPE # Filtered

     Anghelos iar pacalesti lumea…
     IP`urile pe care le prezinti tu sunt date de platforma pe care e facut site`ul … nu`s ip`urile reale ale celor care posteaza …
     Fugi repede la parchet … :))))

     Reply

     • Darian Says:

      si mai e o chestie …
      ” Mail (will not be published) (required) ”
      …. vrei sa`ti arat cum cade gazduirea ta de la xservers in 5 minute cu eroare 502 BAD GATEWAY ??
      ———————————-
      ANONYMOUS we are legend !

     • Anghelos (Mihai Angheluță) Says:

      Da, da… Mai incearca, poate-ti iese…

     • Wh0AmI Says:

      Te crezi un fel de hacker de tinichea, se vede ca nu ai nici cea mai vaga idee cum functioneaza un cms, bine ca daca stiai nu te faceai de ras pe comentarii :)) acum stie orice om cu cunostinte medii cat de tantalau esti, oricum atat timp cat ai acces la administrare poti afla si ip-ul dar nu iti este de folos tie fiinca toate aplicatiile de localizare sunt inutile :)) doar daca acel ip este dat autoritatilor apoi judecatorii dau ordin merg la ISP ( rds, upc etc) afla MAC Address, apoi cu ip-ul, mac addressul si ora la care s-a facut postarea afla cine esti :)) da retarzii sunt retari, a da si inca ceva daca incerci sa bombardezi LOIC sau HOIC, la cat de inteligent pari a fi :)) o sa putrezesti in puscarie ca e ilegal.

     • Wh0AmI Says:

      Apropo ce ai postat tu acolo sunt Ip-urile de la Cloud Flare, un serviciu special conceput pentru a combate retarzii :))

      Cu cenzura de rigoare care o voi face eu nu vreau idiotii de cartier sa aiba acces la ip, ca la facut rele se pricep cu totii:

      Hosting: webfactor.ro
      IP: 31.xx.xx.174

    • Vic Says:

     Nu iti este rusine sa vorbesti asa?! Cred ca celula va deveni prea mica pentru tine. Cat crezi ca oamenii platitori de taxe o sa va mai suporte. Pe voi: Cocalari; Proxeneti; Golani etc

     Reply

   • Daniela Says:

    de ce se mai plateste politia? ce servicii ne aduce? sa intocmesca hartii si sa constate ca s-a savarsit o infractiune pentu o eventuala asigurare sau act care iti trebuie ulterior? intr-adevar. sunt depasiti numeric, au salariile mici, iar legislatia nu-i ajuta deloc. Dar nici nu se ia atitudine si nici nu fac nimic in sensul asta….. ca sa nu mai spun ca daca suni la 112 mai ca te si amendeaza ca ai sunat ca au multe de intocmit…. trebuie sa stii numarul de la sectia de politie la care esti arondat, iar daca mai esti intr-un cartier strain tot tu ar trebui sa afli numarul acela dar nu de l 112… ca de .. hartii in plus pentru ei…. deci De ce se mai plateste acest serviciu public? Sa se reincadreze atributiile lor barem sa stim si noi ca sa nu-i mai deranjam… ii intelg pe de o parte. sunt depasiti numeric si „moral” daca pot spune asa… dar nu vad nici din partea lor o atitudine….

    Reply

   • Andrei Says:

    Bai omule tu creca esti Sado-maso !!! Pe grupul soferilor tot asta faci.Te crezi un mic Che Guevara.Te rog sa iti faci si tu o iubita si un copil ca sa ai si tu o preocupare si numai fi asa tare in gura ca nu iti face bine!! Ziarist pe Facebook :))) Incearca altceva …mai bine te faci preot!!

    Reply

 2. Andrei Says:

  Buna ziua.Fac si eu parte din cei care stau seara cu prietenii la scara dar ce am vazut in aceste imagini este de necrezut.Problema este ca politia trece seara pe langa grupuri de consumatori de alcool printre care se afla si minori si nu se intereseaza de nimic.Zilele trecute am asistat la o discutie prieteneasca dintre un politist si un golan,urmata de un sprit.In concluzie,golanii si politistii sunt mana in mana.

  Reply

  • Anghelos (Mihai Angheluță) Says:

   Una este sa stai la scara si, hai s-o spunem pe-aia dreapta, poate sa mai si consumi ceva. O fac si americanii, mascand cu punga, vedem toti prin filme. Si alta este sa vii sa cauti scandal la cineva cu care nici macar n-ai schimbat vreo vorba in viata ta fiindca il stii tu din vedere si nu-ti place de mutra lui, de masina, de locul unde parcheaza etc. Practic, eu de acum pot sa ma astept la orice. Lumina nu am in spatele blocului, unde este scara (se vede pe film), masina n-o pot tine decat in strada, geamurile nu le pot blinda, arma cu repetitie nu-mi dau astia ca sa zic ca mai am cat de cat o sansa macar la 4-5 din aproape 10 cati erau aseara. Cum facem? Reinventam gastile de „baieti buni” ca sa se bata cu cei rai? Ne apucam sa dam cu pumnul la 40 de ani fiindca unora nu le-a venit mintea la cap nici dupa ce le-a dat patria buletin si drept de vot?

   Reply

 3. Capatan Says:

  Ce aveti cu dl inspector sef??!ce sa faca si dumnealui mai intai?!sa se duca la Casio sa pupe poala si sa execute sau sa o plimbe pe diana manaila prin oras??!va rog eu aveti mila de uneperistii din oras,nu mai aruncati cu pietre!!!

  Reply

 4. Bogdan Says:

  Domnul Angheluta, aveti cam mult timp liber.
  Daca tot vreti sa aplicati /”ajutati” legea sunati la numarul de tel. al Politiei locale. Eu sunt de parere ca ati facut abuz de „112” si merita sa fiti sanctionat contraventional.
  In alt limbaj as spune ca sunteti o panarama de jurnalist care cauta tot timpul senzationalul, posteaza numai bullshituri pe diferite site`uri, ca na, tre sa faca si el o stire. Din filmarea respectiva inteleg ca presupusii golani, intr-adevar, beau alcool pe domeniul public si meritau amendati, dar daca erau golani asa cum dvs. i-ati catalogat nu cred ca mai aveati ce filmare sa urcati pe site, si nu cred ca aveau wifi in spital sa puteti scrie vreun comentariu, asta daca puteati sa tastati.
  Trebuia sa aplicati, pana la varsta de 27 la o scoala de agenti, sau de ce nu, ofiteri si sa aplicati atunci legea. Din pacate, nu veti fi decat un mosulica ce se leaga de mancatorii de seminte si bautorii de bere la pahar de la coltul blocului. Sanatate si spor la scris.

  Reply

  • Anghelos (Mihai Angheluță) Says:

   Si care este numarul politiei locale, domnule, il stii pe de rost sau cauti acum repede pe net? De-aia avem numar unic de urgenta, ca sa invatam pe de rost celelalte numere?
   In rest, la ce limbaj te cobori ca un domn ce esti, banuiesc, cred ca-ti dai seama ca nu merita nici sa-mi mai bat capul sa-ti dau vreo replica. Eventual, s-o faca altii, mai tari de stomac…

   Reply

   • Bogdan Says:

    Corect, e numar unic de urgenta, ori ce ai filmat tu acolo nu e nicio urgenta. Numarul de telefon e salvat in telefon, draga cetatean responsabil ce esti.
    N-ai cum sa-ti bati capul pentru ca e deja batut si plin de fantezii cu filme politiste si intamplari SF.

    Reply

 5. gogu Says:

  Aici vecinii din zona sunt vinovati. Specimenele alea stiu soar de bataie, deci sa li se dea ce vor. Toti vecinii sa se adune sa puna mana pe ciomege si sa le farame oasele. Va asigur ca nu vor mai indrazni sa mai aibe tupeul de golan..

  Reply

 6. Alt Angheluta Says:

  :)))) cat tupeu jegos pe Ziaristul asta prost. I-am citit foarte multe articole, pare ca are ceva cu toata lumea. Ba se leaga de primar, ba de politie pe strada, ba de copchiii care stau in parc, vai de xxxx ta de comunist infect:))). Tu singur cauti si batut si xxxxx cu atitudinea asta de justițiar. Rau ca s-au interesat de tine, poate erai beat si nu ti-ai dat seama ca ai lovit masina in bezna aia, rau daca isi vedeau de treaba lor, găseai tu cv de comentat. Din „90 nu am mai auzit de masini vandalizate din razbunare pe proprietar, Da nea caisă angheluta daca nu ii caca capu tot felul de scenarii de zici ca baga Spice in el NON stop, nu se mai considera jurnalist. Te iei de toti ca nu isi fac treaba k-lumea, dar răsfoindu-ti articolele am observat ca esti mai mult decat cocalar. Nicio xxxx concretă nu prezinti, ci numa parerile tale îndoctrinare de comunist lihnit. Ai fost o viata sluga si ai scris numa ce ti s-a ordonat si acum te-ai gasit marele Justițiar ce se leaga de toata lumea. Vai de xxxx ta, o știre frumoasa, constructiva, un eveniment fericit n-am vazut sa faci si tu, jurnalistu lu xxxx mea! :))) interlopiii orasului, niste pusti de 17 ani 😂, deranjați de un vecin isteric ce filmează si fuge. Daca aia erau adevărați cum ii numesti tu, acum mancai supa cu paiu si te ștergea nevasta-ta la xxx Doamne ce mi-e dat sa vad si sa citesc de cel mai cel jurnalist al noului Galati. Sa fiu sincer cu tine, pan de vreo 2 ani incoa n-am auzit de dumneata :))) [IP: 141.101.70.103, pentru conformitate]

  Reply

 7. George Says:

  Din cate vad eu dumneavoastra sunteti cel care ii agresati pe iei…mai mult decat sa manance seminte si sa bea bere nu au facut nimic… Reportaj de kkt te sfatuiesc sa iti schimbi meseria.

  Reply

 8. Daniel Says:

  Ce iti mai place sa faci din tantar, armasar…

  Reply

 9. Bingobongo Says:

  Nu-i rau sa mai vada lumea langa ce scursuri traim. Aici e de vina politia ca nu-si face treaba si locatarii ca accepta situatia. Despre faptul ca tot ei se plang ca sunt agresati nu mai comentez, ii las pe ei.

  Reply

 10. Darian Says:

  Anghelutza … nu te cumintesti cu articolele tale si cu circul asta pe care`l faci pe retelele de socializare, adu`ti aminte ca un jurnalist nu incita si nu face mascarada asta de tip PAPARAZZI … pana la urma o sa te bage in sarme vre`unu ca asha patesc toti lachiosii care se cred destepti ;) [IP: 141.101.92.150, [email protected])

  Reply

 11. florin stc Says:

  mai da-te dracu ba comunistule ,daca ar fi dupa voi hodorogii nu am avea voie sa stam nici in casa , ati rupt xxxx in doua cu galagia voastra, voi nu a-tifost ca noi ma epavelor ? voi in loc sa dormiti seara stati si ne ascultati pe noi , si politia sa saturat de voi gunoaielor vede-ti-va de treaba voastra si dormiti seara ,nu mai stati si panditi si filmati pe dupa perdea ,si la mine in cartier este aceeasi problema toti sunteti niste boschetari comunisti , asta sunteti (IP 141.101.92.175, e-mail: [email protected])

  Reply

  • ionut Says:

   „voi in loc sa dormiti seara stati si ne ascultati pe noi”

   bai agramatule, cum mortii matii vrei sa dormim noaptea daca voi vorbiti tare si injurati si radeti chiar sub geamurile noastre pana dupa miezul noptii??

   Reply

 12. Andy Says:

  Bai Angheluță eu zic ca nu este prea bine ce faci ca dacă stai sa te gândești pana vine 112 in 10 minute ești deja la garboavele la zoo :)))

  Reply

  • Anghelos (Mihai Angheluță) Says:

   Amenintare indubitabila, notat IP-ul, multumesc

   Reply

   • cristi Says:

    si ce faci cu ip-ul? ti-l bagi in anus, iti zic eu, ca nu te baga nimeni in seama, eu am impresia ca tu uiti ca traiesti in romania, si aia de care ai dat tu….aia nu sunt golani, sunt niste pustani, daca erau golani….iti adunai dintii de pe jos, si nu apucai sa filmezi nimic, sau ramaneai fara camera, in schimb ai vazut ca erau niste pustani si te-ai dat mare, ca altfel erai cacat la cur ([email protected])

    Reply

 13. Eur Says:

  Ce sa vad in filmarea asta?niste betivi pe care tu ii ei la rost? E cald,fiecare bea cat vrea k doar e o tara libera.zii lu marius stan sa faca parcuri daca nu vrei sa ii mai vezi acolo k vb aia nu sunt locuri de munca sa ne permitem cu totii sa ne ducem intrun club,bar,etc

  Reply

 14. Diplomatu Says:

  Ce masina ai, ca vin eu sa ti-o vopsesc cu cuiul. Chiar tu zici ca ai parcat aproape de alta masina, poate ai si lovit-o, ce nu am voie sa vin sa vad ca ai lovit masina vecinului, sa fiu un bun cetatean. Daca nu iti convine muta-te din GL, din zona, asa e peste tot dar nu mai plange ca o p.. Educatia nu se face cu impresii de ziarist de doi lei, si oricum baietii aia numai golani nu sunt, niste pusti care pierd timpul pe strazi, ca multi altii, e si vacanta, acum. Plus ca nu au vorbit urat, tu ai inceput sa-i agasezi, pentru tine trebuia sa cheme politia.

  Diplomatu

  Reply

  • zzz Says:

   „Ce masina ai, ca vin eu sa ti-o vopsesc cu cuiul.” De ce?

   „Daca nu iti convine muta-te din GL, din zona, asa e peste tot dar nu mai plange ca o p..” In loc sa comentezi aici nu mai bine te muti tu? Nu e asa peste tot. Asa crezi tu ca prin „lumea aia” aia iti pierzi vremea.

   „Educatia nu se face cu impresii de ziarist de doi lei” Cum se face? Tu ce ocupatie de doi lei ai?

   „baietii aia numai golani nu sunt, niste pusti care pierd timpul pe strazi, ca multi altii, e si vacanta, acum.” pustii care vorbesc si se comporta asa, pierzand timpul pe strada sunt golani. Plus ca exista golani si in vacanta.

   ” Plus ca nu au vorbit urat, tu ai inceput sa-i agasezi, pentru tine trebuia sa cheme politia.” Nu se numeste agasat, erau deranjanti si au fost rugati sa plece. Si ba da, au vorbit urat.

   Am ales commentul tau din cauza ca esti exemplul perfect de om prost, om care nu gandeste. Nimic din ce ai scris aici nu are sens. Esti in plus. Esti o cauza pierduta, la fel ca si baietii aia, la fel ca si ce incearca Mihai Angheluta, dupa parerea mea, sa faca, la fel ca si Galatiul. Macar Mihai asta pare sa aibe bun simt si in plus, gandeste.

   Reply

 15. Panda Says:

  Domnule Mihai Angheluta , subscriu la o parte din continutul scris de alte persoane mai sus; Ceea ce ati facut dvs se poate numi Instigare, este adevarat ca mai sunt si persoane care folosesc un limbaj neadecvat insa dvs daca va pozitionati ca fiind o persoana inteligenta incercati sa va gasiti alte preocupari . Altfel veti trai mereu un sentiment de parca ceva lipseste , un sentiment de neliniste. Incercati sa va schimbati ierarhia valorilor iar atunci scopul dvs va fi altul . V-as intreba ce pasiune aveti? si unde se afla in momentul de fata? Incercati sa nu mai folositi povestea victimei in ceea ce va priveste. Articolul da Dl Mihai , este foarte prost , se intampla foarte rar sa raspund la articole insa va dau un sfat: Daca aveti posibilitatea sa eliminatti acest articol ar fi bine. Nu stiu cum va atribuiti descrierea din inceput care pare sincer o forma de argumenta mai mult decat trebuie valoarea etica a unui om ” insa observ ca exista un conflict de valori intre a avea o reputatie buna si acest articol careva trage in jos reputatia. Nu este nevoie sa raspundeti : Un ultim rand : Investiti la „capitolul invataturi” aceste randuri!

  Reply

  • Anghelos (Mihai Angheluță) Says:

   S-a notat, am pus dejabinvataturile dvs. intre cele ale lui Solomon, Neagoe Basarab si Dani de la ‘Neata. Atata pretiozitate pentru a apara niste golanii mai rar. Articolul ramane aici, pentru posteritate, si daca aflam identitatea respectivilor, si de

   Reply

 16. Valy Says:

  Nu sunt de acord sa lasi pe jos pungi si alte resturi dar probabil de la provocarea ta a ramas asa mizerie.au plecat fara sa mai stranga.eu unul observ ca nu sunt golani.au evitat sa te bage in seama la modul la care tu cereai asta…daca esti jurnalist sau ce vrei tu sa fii…fa lucrurile cum trebuie.nu exagera ca bea lumea o bere si stau de vorba la o banca…eu iti rupeam urechile daca ma intrebai cum ma numesc…dar ce esti de la miltie tu?! Sa ma legitimezi !!! Asta ca paranteza asa…

  Reply

 17. Anghelos (Mihai Angheluță) Says:

  Intr-adevar, nu este totul pierdut. Prin diverse „turnatorii”, indicii indirecte, autogoluri sau macar aluzii, cred ca am ajuns la cel putin patru dintre viteji, inclusiv curajosul din final. Desi, din motive obiective, a trebuit sa declin intalnirea cu cei care m-au chemat sa punem toate elementele cap la cap pentru a intregi rasplata, ntaryierea sper sa merite. Multumiri asadar celor care, din civism, carcoteala sau macar cretinism, au contribuit la un progres substantial al sapaturilor autorului. Orice ajutor este pe mai departe asteptat si incurajat.
  Mai mult, un nou obiectiv pe care ni-l fixam este asanarea mediului urban galatean. Cazul macelului din plin centru, de pe 15 augist, dar mai ales omerta ulterioara – desi, din cate stim noi, „oamenii legii” au inclusiv marca si numarul masinii (poate n-am auzit noi bine…) – sunt elocvente. Asadar, speram ca cineva sa se pregateasca temeinic cu raspunsuri sau cu o iesire rapida si macar demna din scena. Fiindca noi abia am inceput…

  Reply

 18. florin stc Says:

  bai bulangiule toata lumea se plange de tine ca esti un gunoi de om , cica si pe grupul soferilor comentezi in continuu,cand o sa te prinda baietii si o sa iti faca curul stropitoare sa nu intrebi de ce , lasa lumea in pace gunoiule , in toate cartierele sunt razii si de ce ? din cauza la gunoaie ca si tine

  Reply

  • Diplomatu Says:

   Macar si pentru acest UNIC comentariu si tot a meritat sa scriu. Multumesc! Inclusiv prntru dovada ca, daca mai suntem si doar doi oameni normali pe lume, nici al doilea nu a ales sa taca. Respect!

   Reply

 19. Marius Says:

  Bai fratilor mai sta omul la o bere, la o vorba da mai pleaca si acasa, pana acum in comentarii am vazut numai borfasii galatiului pe care sincer daca ar fi legal i-as impusca, am si eu in cartierul meu niste idioti de genul, ca domn primar cel destept si consiliul local au hotarat ca este absolut benefic sa monteze banci si mese de ping-pong intre blocuri, desi am facut sesizari peste sesizari la primarie, i-au durut in gaura maro mi-au spus sa sun la politie ca nu dau bancile jos, seara de seara se strang gasti peste gasti la bancile alea, ca e bine acolo este ascuns printe blocuri aproape de strada principala numai unde e nonstopu ca doar trebe sa cumpere bere si seminte de undeva, si uita sa mai plecepana dimineata la 6.

  Stii cum e sub geamul meu cam asa: dimineata se strang babele si mosii sa isi povesteasca ce au facut, apoi dupamiaza vin copii care urla cat ii tin plamanii, apoi seara vin golanii si minorele, iar eu ma trezesc la 5 dimineata sa plec la servici, bine improrpiu spus ma trezesc ca doar nu am putut sa dorm deloc, daca vreau sa dorm vara trebuie sa sun la politie, deja cei de la sectia 2 ma cunosc stiu exact ce vreau de la ei… sincer daca nu as face puscarie i-as omora fara vreun pic de regret, desi sunt un pacifist convins, lighioanele astea care isi bat joc de sanatatea mea le-as decupa ca pe cancer ca doar asta sunt pentru orasul nostru.

  Stimate ziarist nu te cunosc, nu ma intereseaza cine esti, dar problema pe care o semnalezi este in tot galatiul iar autoritatile nu fac nimic, iar primaria face lucurile fara cap.

  ~ semnat un tanar de 24 de ani care munceste.

  Reply

 20. [email protected] Says:

  Golanii astia de cartier sunt inculti,ce nu au reusit macar banalul lucru de a lua bacalaoreatul.stau si beau,si fac scandal.A doua zi cere bani de la curva de mama lor,sa aibe iar bani de tigari.curve si idioti vezi dupa 10 noaptea pe afara

  Reply

 21. Alin Says:

  Domnule Angheluta stau in bloc cu dumneavoastra.. din filmarea asta imi dau seama ce fel de „jurnalist” sunteti.. cautati numai scandal. Baietii astia daca erau golani dumneavoastra nu mai aveati filmare dar daca continuati asa sunt sigur ca o sa primiti ce meritati. Eu daca eram in locul lor te pocneam. In alta ordine de idei RUSINE jurnalist de c…t ce esti.

  Reply

 22. Cosmina Says:

  Stiu cum e. Si eu mam trezit din somn vara trecuta pe la 4 dimineata cand au venit doua pustoaice de vreo maxim 15, 16 ani acasa si au decis sa este o ideea grozava sa deie musica la maxim in taxiu si sa urle mai rau ca niste mâte afurisite. Trebuie rezolvat ceva.

  Reply

 23. andrei Says:

  Scursurile si leprele Galatiului. Toate curvele si putorile care nu produc nimic dar stau noapte de noapte si ii deranjeaza pe altii. Astia nu sunt in vacanta, ei au vacanta tot anul, pentru ca nu produc nimic. Astia o sa ne plateasca noua pensiile? Jigodiile naibii… Am un copil mic care nu poate sa doarma din cauza unor cocalari nespalati. Are dreptate domnul care a scris ca v-ar impusca. Si eu v-as impusca, animalelor ce sunteti. Pacat ca dl Angheluta este singur in demersul lui, lumea tace de teama, desi putoii astia fug ca niste lasi cand se vad filmati

  Reply

 24. constantin Says:

  Cineva spune ca trebuia sa mergeti la o scoala de ageenti sau of. Pana la varsta de 27 de ani sa stiti ca anul acesta s a scos limita de varsta !!!!!
  Spor la prins „baietii rai ” din spatele blocului :))))) .Acest domn Angheluta care provoaca se vede clar pe filmulet nu s a intalnit cu VIrgil cu STerica :)))) ar fi avut ce scrie da dupa 90 de zile sau mai rau ar fi scris altii ..

  Reply

 25. reco Says:

  Tu justițiarul nopții. Din tot filmul pe care l.ai postat tu erai singurul care instiga la scandal. Mi se pare ca vrei sa o faci pe cetățeanul model dar nu îți iese. Daca erai un pic baiat rezolvai problema usor cu băieții ăștia. Era de ajuns sa zici ca suni la garda si gata fara sa fii un kubrick al cartierelor. Mi se pare ca ești foarte penal și ca o sa îți iei marea bucata intre ochi foarte curand.

  Reply

 26. Unknown Says:

  In primul rand, acest articol a fost foarte mult umflat de acest domn angheluta. Nu vad nici-o minora, nici-un proxenet, nici-un joint, cred ca singurul joint a fost fumat de dansul, de avea filmele astea in cap. Observ ca baietii nu au fost lasati in pace, au fost urmariti de acest domn pana la ei la scara, normal sa se comporte asa, a cautat-o cu lamanarea. Cand au fost rugati sa plece de acolo au plecat, si in primul rand ar fi facut si curat, daca ar fi fost lasati in pace si nu filmati si pusi sa se legitimeze de oarecare are chef pe strada.cunosc personal pe cativa din ei si stiu ca sunt baieti cu facultate, baieti muncitori, care muncesc in viata reala, nu ca acest domn angheluta care munceste in propria lui realitate. Mi se par neindreptatiti, si mi se pare o prostie acest reportaj, scuzati-mi expresia, un reportaj de kkt. Stima si respect si imi cer scuze daca am deranjat dar asta e adevarul pur.

  Reply

 27. fdghjk Says:

  frumos specimen de Galati ultimul baiat din filmare.. masa si tacso or fi mandri de el presupun.. dar nu e ceva deosebit..ca el sunt mai multi din pacate..se aduna la cate o scara ca mustele la kkt.. pacat :(

  Reply

 28. Primaru Says:

  .

  Reply

 29. ss Says:

  O mizerie de tara si o mizerie de oras, meltenii si cocalarii fac legea iar politia locala face plimbari nevinovate!

  Reply

 30. IOAN Says:

  ESTI PRAF D-LE JURNALIST

  Reply

 31. Ionel Simionescu Says:

  Sincer,cred ca esti bolnav cu capul.Ce ai facut tu cu telefonul se numeste hartuiere! Numai politia putea sa i-a o masura.Chiar daca esti pe domeniul public,nimeni nu iti da dreptul sa hartueisti niste oameni cu un telefon in mana,chiar daca acestia beau si ei o bere…Ma mir ca nu ti-a bagat vreunul telefonul in gat sa te saturi! Mai fa de astea si o sa ti-o iei sigur! Si cu ce te alegi daca iti da unul o bataie buna si stai ca prostul in spital,iar baietasul nu are bani ca sa te scoti? Ramai ca fraierul cu bataia! Stii ce esti tu la faza asta Angheluta? Un parci!

  Reply

Leave a Reply