VIDEO De ce vrea Primăria Duster

Recent, Primăria Galați a ținut să precizeze că mașina fostului primar va sfârși în programul RABLA, iar suma astfel obținută pe tichetul de casare „va fi folosită pentru achiziţionarea, în loc, a unui autoturism nou, cel mai probabil Dacia Duster, diferenţa până la acoperirea integrală a preţului de achiziţionare urmând să fie suportată de la bugetul local”.

IntersectiaDoja-Cosbuc

Foto: Google Street View

Dar cum de a ajuns mașina fostului primar, o limuzină ceho-germană de 150 CP, turbo, mai „tânără” de 10 ani, într-un așa hal de trebuie dusă la fiare vechi, cu toată întreținerea de prim-rang pe banii cetățenilor?

Și la ce ne trebuie fix un Duster în Noul Galați în care se asfaltează bulevarde pe milioane de euro kilometrul, precum Oțelarilor?

Răspunsul îl puteți afla din filmul următor, nerecomandat celor cu inima slabă dar recomandat oricui dorește să ne ajute în a trage un semnal de alarmă către edili, pentru ameliorarea condițiilor de trafic.

, , , , ,

About Anghelos

Mihai Angheluță a debutat în cotidianul gălățean „Viața liberă”, în ultimul an de liceu, intervievand vedete din jazzul autohton la unul dintre primele festivaluri de gen. În anii facultăţii, a colaborat la două posturi de radio locale, ca redactor muzical, realizator de emisiuni și, ocazional, reporter. După licenţierea în filologie, nu a rezistat mai mult de doi ani ca profesor sau traducător. S-a reîntors la presă, fiind angajat redactor plin al „Vieţii libere” între 1999 și 2001. Specializat în investigaţii şi justiție, a evadat adesea în subiecte economice, reportaje, radiografii sociale, recenzii culturale ori spațiul virtual al internetului. Din presa scrisă a trecut la televiziune, fiind aproape un an reporter și realizator de emisiuni la Express TV Galaţi-Brăila. Cum presa a intrat într-un declin după 2000, a mai făcut o ultimă încercare, la un săptămânal sindical, timp de câteva luni. În fina, s-a văzut nevoit să facă o schimbare de domeniu. Cum jurnalismul e singura ocupație pe care a practicat-o cu entuziasm, iar răspândirea internetului a adus noi oportunităţi, s-a reapucat de scris în 2008, colaborator al unei publicații online, enzine-ul antidotul.ro. În 2011, a revenit la cotidianul în care a debutat. Și a constatat că jurnalismul angajat, cu atitudine, încă nu face rating major, cel puţin în provincie. Prin urmare, a inițiat ANTItudinea, o abordare critică a problemelor civice, găzduită de blogul colectiv madeingalati.ro. Pe acesta îl construieşte ca un viitor portal, o piață publică virtuală - spațiu de manifestare pentru o comunitate care-şi (re)descoperă spiritul combativ.

View all posts by Anghelos

No comments yet.

Leave a Reply