„Yogi, mă simt minunat, aş vrea această slujbă!”, torcea de plăcere premierul când se dădea cu F16-ele pe post de copilot cu mâinile la spate, ca elevii din clasa 0.

Iar pilotul american, jovial şi indulgent precum ursul din desene animate (nu Yoggi-iaurtul, cum scribălesc unii născuţi după internet), l-a răbdat pe guraliv tot zborul. Mare noroc cu veteranul Yogi! Altul ceda şi-l mai şi plesnea peste bot: „Shut up, puştiu’, că asta nu-i skodiţă cum ai tu!”.

Roşul orgolicorii socialiste combinat cu tradiţionala mămăligă bleagă ca o balegă naşte redbullshit cu aripi. Aşa că plagiatorul minune s-a apucat de studiat mecanica… (continuarea pe Adevărul Bloguri)


1Gropile lui Ouatu – la începutul sec.XIX venise la Bucureşti un englez, pe nume Watt, care deschisese o fabrică de străchini, ulcele, carafe etc. din lut; extragerea argilei necesare a condus la nişte gropi, din ce în ce mai mari, neastupate, pe care localnicii, puţin familiarizaţi cu engleza, le-au denumit foarte pitoresc “gropile lui Ouatu”. Pronunţia pentru Watt şi what este aceeaşi…