Daily News Band

18 iulie 2013

Foto, Muzica

Echipa Made in Galaţi (MiG) îşi propune să susţină iniţiativele îndrăzneţe şi oamenii îndrăzneţi, campionii, artiştii din toate domeniile sau proiectele care au o viziune şi o perspectivă.

Daily News Band sînt cei dintîi care primesc girul nostru pentru că sînt o trupă de tineri artişti talentaţi, un proiect frumos şi de perspectivă.

Iată ce scrie despre ei Iulia Kelt, fotograful care a realizat ultima lor şedinţă foto:

Dacă nu sunteți din Galați, probabil n-ați auzit de Daily News Band, dar dacă sunteți din Galați și de obicei n-ascultați șituri, nu vă duceți prin bodegi dubioase și nu vă uitați la emisiuni ca „noră pentru mama mea”, categoric ați auzit de Daily News Band, una din cele câteva trupe de cover-uri din Galați. Oamenii cântă, așa cum spuneam, cover-uri rock dar își compun propriile piese. Aproape în fiecare weekend îi vezi ba pe la terasa Timișoreana, ba prin Daily Pub, ba prin cine-știe-ce alt local care își știe interesul și mai bagă muzică live.

daily news band2

Ultima galerie foto a trupei, realizată de Iulia, o găsiţi aici.

, , , , , ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

2 Responses to “Daily News Band”

  1. Anghelos Says:

    Imi place aluzia la coperta Abbey Road… :)

    Reply

Leave a Reply