FILM CÂT MII DE CUVINTE: 15 septembrie în Dunărea, cu primar

16 septembrie 2014

Administrație, ANTIpatia, ANTItudinea, Scoala

Așa cum am promis,  nu am lipsit de la deschiderea anului școlar chiar la Școala 29, Sf. Ana, unde a dat startul festivităților însuși primarul Marius Stan.

P1070705

Ceea ce am surprins pe cameră face mult mai mult decât o mie de cuvinte. Face și mai mult de două mii de cuvinte cât ar fi avut impresiile noastre despre prima zi de școală în locul unde primarul a făcut pariul mandatului său și, deocamdată, pare că joacă indecis în prelungiri…

P1070707

Dar mai bine urmăriți acest videomontaj în care veți vedea de toate: oameni, locuri, fapte, popor, conducător, decor… Comentariile vă aparțin.

 

, , , , ,

About Anghelos

Mihai Angheluță a debutat în cotidianul gălățean „Viața liberă”, în ultimul an de liceu, intervievand vedete din jazzul autohton la unul dintre primele festivaluri de gen. În anii facultăţii, a colaborat la două posturi de radio locale, ca redactor muzical, realizator de emisiuni și, ocazional, reporter. După licenţierea în filologie, nu a rezistat mai mult de doi ani ca profesor sau traducător. S-a reîntors la presă, fiind angajat redactor plin al „Vieţii libere” între 1999 și 2001. Specializat în investigaţii şi justiție, a evadat adesea în subiecte economice, reportaje, radiografii sociale, recenzii culturale ori spațiul virtual al internetului. Din presa scrisă a trecut la televiziune, fiind aproape un an reporter și realizator de emisiuni la Express TV Galaţi-Brăila. Cum presa a intrat într-un declin după 2000, a mai făcut o ultimă încercare, la un săptămânal sindical, timp de câteva luni. În fina, s-a văzut nevoit să facă o schimbare de domeniu. Cum jurnalismul e singura ocupație pe care a practicat-o cu entuziasm, iar răspândirea internetului a adus noi oportunităţi, s-a reapucat de scris în 2008, colaborator al unei publicații online, enzine-ul antidotul.ro. În 2011, a revenit la cotidianul în care a debutat. Și a constatat că jurnalismul angajat, cu atitudine, încă nu face rating major, cel puţin în provincie. Prin urmare, a inițiat ANTItudinea, o abordare critică a problemelor civice, găzduită de blogul colectiv madeingalati.ro. Pe acesta îl construieşte ca un viitor portal, o piață publică virtuală - spațiu de manifestare pentru o comunitate care-şi (re)descoperă spiritul combativ.

View all posts by Anghelos

No comments yet.

Leave a Reply