Forza DANUBE ROCK! ► Prima seară de FESTIVAL s-a încheiat cu SCOR de 5 la ÎNĂLȚIME. Exclusiv, FOTO-VIDEO de excepţie

Teren: foarte bun – iarbă netedă, sunet decent, vizibilitate maximă.

Trupe excelente sau peste așteptări. Fameless, mai interesanți decât s-a văzut la televizor, Siluet, mai hard și mult mai vioaie. Luna amară calzi și generoși cu publicul, mai ales că s-au bucurat de una dintre foooarte rarele (poate unica?) lor ieșiri pe stadion, fiind o trupă eminamente de club. Ozone Mama, surprinzători, mie mi-au amintit de Audioslave. Pasărea Rock – admirabili la vârstele lor. Foarte interesantă, dar și promițătoare colaborarea/cooptarea cu/lui Nicu Patoi.

P1130559

Vârste: aproape toate

Atmosferă degajată, fără simandicoși, restricții pe zone sau reguli stupide.

Restul le discutăm și mai târziu sau poate mâine, deocamdată vă las plăcerea pozelor și a filmului de la final.

Să nu care cumva să nu veniți astăzi, sâmbătă! Și cât mai mulți!

En-detail

Cornere: ar trebui mai multă atenție la dispunerea boxelor. Da, e o acustică prea amplă pe Dunărea, trebuie sistem de 20.000 de wați reali minim și public ochi. Dar așa ne trebuie dacă întoarcem și celălalt obraz, ar trebui sămergem peste Casio și să-i batem obrazul la boxă, să nu mai facă gât în afara incintei. Portul Roșu e și studențesc, sună și bine, ba lasă și Universității loc de implicare.

Offside-uri: Primăria se simte doar cu bannerele și numele, plus un nene rupt de câta spațiu tre’ să robotească pe un salariu de ecosal. Bine că nu mai sunt alegeri și nu ne mai pasă de stadioane, nu-i așa domn’ ( ex-)primar?

Faulturi: Firma cu răcoritoarele. Extrem de scump, la nivel de pură speculă, nema verificare vârstă cumpărători de alcool, ofertă sși condiții de Somalia, că-n Congo sigur e mai bine. Om fi noi în Galați, dar SRL-ul cu dozatoare de bere sunt îngălați rău. 5 lei țapul de bere cu un dozator stricat, unde curge un țap la 5 minute?!?

Goluri marcate și remarci: Public absolut educat, de toate vârstele (3-70!), dar prea multe goluri în tribune.

Helciug, un artist adevărat, un profesor de entertainment și cel mai bun prieten al tinerilor melomani. Se vede și-n poze, îl adoră.

Dacă chiar ne pasă de artiști, nu doar la nivel declarativ, de like-uri pe FB, YT etc., să știți că și ei au suflet și vor să vă audă inimile bătând acolo, la firul ierbii, pe muzica lor.

O galerie mult mai artistică decât a noastră ne-a trimis Cătălin Chiriloi.

O puteţi admira mai jos, înainte de filmul nostru.

, , , , , , , , ,

About Anghelos

Mihai Angheluță a debutat în cotidianul gălățean „Viața liberă”, în ultimul an de liceu, intervievand vedete din jazzul autohton la unul dintre primele festivaluri de gen. În anii facultăţii, a colaborat la două posturi de radio locale, ca redactor muzical, realizator de emisiuni și, ocazional, reporter. După licenţierea în filologie, nu a rezistat mai mult de doi ani ca profesor sau traducător. S-a reîntors la presă, fiind angajat redactor plin al „Vieţii libere” între 1999 și 2001. Specializat în investigaţii şi justiție, a evadat adesea în subiecte economice, reportaje, radiografii sociale, recenzii culturale ori spațiul virtual al internetului. Din presa scrisă a trecut la televiziune, fiind aproape un an reporter și realizator de emisiuni la Express TV Galaţi-Brăila. Cum presa a intrat într-un declin după 2000, a mai făcut o ultimă încercare, la un săptămânal sindical, timp de câteva luni. În fina, s-a văzut nevoit să facă o schimbare de domeniu. Cum jurnalismul e singura ocupație pe care a practicat-o cu entuziasm, iar răspândirea internetului a adus noi oportunităţi, s-a reapucat de scris în 2008, colaborator al unei publicații online, enzine-ul antidotul.ro. În 2011, a revenit la cotidianul în care a debutat. Și a constatat că jurnalismul angajat, cu atitudine, încă nu face rating major, cel puţin în provincie. Prin urmare, a inițiat ANTItudinea, o abordare critică a problemelor civice, găzduită de blogul colectiv madeingalati.ro. Pe acesta îl construieşte ca un viitor portal, o piață publică virtuală - spațiu de manifestare pentru o comunitate care-şi (re)descoperă spiritul combativ.

View all posts by Anghelos

No comments yet.

Leave a Reply