ÎNGROZITOR! ► Tocmai mi-au INTERZIS cea mai bună ALEGERE pentru PRIMĂRIA Galați!

7 aprilie 2016

ANTIpatia, ANTItudinea, Politic

Acum nici o oră s-a anunțat pe majoritatea canalelor de știri naționale că Marius Stan a fost găsit incompatibil de către ANI. În felul acesta, la actualii candidați rămași în cursă, am doar două opțiuni: fie să îmi anulez votul, fie să stau naibii acasă, măcar să mă scutesc și de un efort. Căci pentru Stan aș fi votat cu dragă inimă și nu la mișto, ci argumentat!

Cică i-au găsit o situație de incompatibilitate fiindcă între 2012 iunie și ianuarie 2015 ar fi fost administrator la firma Moldova Expedition din Iași.  De fapt, acest lucreu a mai apărut în presă la o zi după ce Stan a fost ales primar.

„Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Stan a fost asociat la cateva companii care au fost radiate. Stan este asociat la o singura firma care este in functiune, Moldova Expedition, care nu a depus bilanturi financiare pe 2010 si 2009.”
scria wall-street.ro. Deci se știa de hăt…
stan-11-10
Problema este că rămân să aleg între incompatibilul Ciumacenco (care are și el două rapoarte ANI, nu doar unul, cum se știe), Pucheanu – semnatarul de caiete de sarcini cu capcane, Cristache – supervizorul de sicrie pe roți cu autoaprindere și incendiu din mers  sau alți nimeni.

Așa, cu Marius Stan, am fi avut o șansă uriașă. Să avem și noi Oprescul nostru, ridicat din mandat direct. Cu detonare în domino, de la vârful piramidei în jos. Nu să fim puși să alegem, între diversiunile de mai sus, doar ca să se întoarcă masa și să o luăm de la capăt, de fapt, cu aceiași jucători.

Păcat! Îmi pare sincer rău că nu-l mai putem vota pe Marius Stan! Acum aș fi făcut-o din nou cu toată convingerea că numai astfel se va schimba cu adevărat ceva. Însp, spre deosebire de data trecută, pe lângă convingere (oarbă acum patru ani) aș fi avut și cunoștința de cauză…

, , , , , , , , , , , , ,

About Anghelos

Mihai Angheluță a debutat în cotidianul gălățean „Viața liberă”, în ultimul an de liceu, intervievand vedete din jazzul autohton la unul dintre primele festivaluri de gen. În anii facultăţii, a colaborat la două posturi de radio locale, ca redactor muzical, realizator de emisiuni și, ocazional, reporter. După licenţierea în filologie, nu a rezistat mai mult de doi ani ca profesor sau traducător. S-a reîntors la presă, fiind angajat redactor plin al „Vieţii libere” între 1999 și 2001. Specializat în investigaţii şi justiție, a evadat adesea în subiecte economice, reportaje, radiografii sociale, recenzii culturale ori spațiul virtual al internetului. Din presa scrisă a trecut la televiziune, fiind aproape un an reporter și realizator de emisiuni la Express TV Galaţi-Brăila. Cum presa a intrat într-un declin după 2000, a mai făcut o ultimă încercare, la un săptămânal sindical, timp de câteva luni. În fina, s-a văzut nevoit să facă o schimbare de domeniu. Cum jurnalismul e singura ocupație pe care a practicat-o cu entuziasm, iar răspândirea internetului a adus noi oportunităţi, s-a reapucat de scris în 2008, colaborator al unei publicații online, enzine-ul antidotul.ro. În 2011, a revenit la cotidianul în care a debutat. Și a constatat că jurnalismul angajat, cu atitudine, încă nu face rating major, cel puţin în provincie. Prin urmare, a inițiat ANTItudinea, o abordare critică a problemelor civice, găzduită de blogul colectiv madeingalati.ro. Pe acesta îl construieşte ca un viitor portal, o piață publică virtuală - spațiu de manifestare pentru o comunitate care-şi (re)descoperă spiritul combativ.

View all posts by Anghelos

3 Responses to “ÎNGROZITOR! ► Tocmai mi-au INTERZIS cea mai bună ALEGERE pentru PRIMĂRIA Galați!”

  1. gigi Says:

    Bai retardatule nu poti sa-ti ideile si parerile ptr tine???

    Reply

  2. sa cada carajele Says:

    Petarda retardata care ti-a darmat Stan garajul cu cine plm vrei sa votezi tu cand EU doar pe mandatul lui Stan mi-am vazut bani din taxe si impozite investiti in or as.

    Reply

Leave a Reply