Pentru că USL și pentru că automobile: Pe ei, pe mama lor ©

27 februarie 2014

ANTIpatia, Politic, Proza

Bună ziua românilor care fuck și poartă dialoguri și polemici despre lucrurile importante. Bun găsit și celor care se fuck între ei prin monologuri mai mult sau mai puțin isterice.

Vă transmit live, că ați ajuns pe arena Națională în contextul de a alege între cancer și sida! Cancerul e de când lumea, sida a apărut prin ’80 și ceva, dar ambele ucid lent.

Meciul e între echipele USL și ARD. Un derby local, cu politicieni-amatori-de-joc care manipulează spectatorii și mingea în folosul lor.

Adică, dacă ești spectator român, și ce altceva să fii de 85 de ani?, te dai ori cu unii, ori cu alții, pentru a trăi bine.

Nu poți trăi bine pentru că pur și simplu ești o ființă umană și există un regulament de ordine interioară numit Constituție și o Cartă A Drepturilor Omului (ce-o mai fi și aia…). Nțțț, tu ai sistemul imunitar la pământ, pârloagă și trebuie neapărat să fii cu unii pentru a fi împotriva celorlalți!

Afară este în continuare o vreme de ieșit, afară sunt condiții mai bune, afară simți-că-poți-să-suporți, în țară însă noi vorbim nu gândim…

Înaintea partidei a fost efectuat un test anti, în urma căruia jucătorului Diaconu Mircea i s-au găsit urme de incompabilitate în sânge și a fost eliminat 4 ani.

La ARD veți recunoaște câțiva old-boys și câteva VIPuliste, vedete ale clubului-portocaliu din acea generație care a câștigat trofeul suprem.

În echipa USL, e de ținut minte și delegat la confruntare același lot lărgit care, după îndelungate cantonamente în opoziție, a primit în sfârșit dezlegare la echipamentul de joc.

Tribunele se suspectează între ele, nimeni nu mai vede pe nimeni nicăieri, de aceea, în arenă, dar mai ales în jurul arenei, e plin. E plin de dezgust. Foarte mulți dintre noi au ales să-și bage neutralitatea totală a neimplicării active.

Și iată fluierul de început al arbitrului PPDD, cunoscut poporului-de-televizor și ca Domnu’ Dan. Dan însemna râu în sanscrită, având o mare importanță mi(ș)tologică, vezi dispariția Elodiei și apariția sacilor cu ieuro pentru Oltchim. Nu este definitiv exclusă nici ipoteza ca dansă vină de la dec sau BEC, transformare cauzată de fenomenul kappa-cism, un fel de rota-cism, de unde dan=direct=dick dar din fericire încă neatestat cum se cuvine de filologii occidentali, care au un cuvânt greu de spus în această privință.

Cum observasem dinainte cu toții, ARD o va lua popular cu dreapta în timp ce USL va ataca pe mijloc, de la stânga împrejur.

Balonul e foaaarte mare și se află acum la centrul terenului unde ambele formațiuni se manifestă pașnic, ca o singură și oficială echipă a puterii, aflată neîntrerupt la conducerea ostilităților… (citește articolul integral pe blogul Pioneza dintre fese).

Autor: Cristian Oprea

, , , , ,

About Meneopol (Daniel Bogdan)

"... La ce să dai hîrtia cu şiruri numărate Pe-a caracudei labe, păroase, nespălate, Să pierzi a ta viaţă şi creierul să-l storci Zvîrlind mărgăritare în troaca unor porci..." Mihai Eminescu

View all posts by Meneopol (Daniel Bogdan)

No comments yet.

Leave a Reply