Șoc și groază în Paris Café

Unii se încăpățânează să facă gesturi culturale în acest oraș cumplit de negustori. Cu ocazia aniversării lui Stephen King, Paris Café propune o seară de splendoare în oroare.

AfisMirela

Mirela Gheorghe, amfitrioana cafenelei cu nume de capitală mondială a culturii, a organizat un regal în onoarea celebrului scriitor. Spațiul intim și primitor de pe Democraței va găzdui o expoziție de fotografie: ”Ghouls, Kings and Thrills” a Iuliei Kelt, povestitoarea în imagini de pe OCTOBER PHOTOS. Expoziția de fotografie va fi completată de prezența unicului make-up artist de SFX din Galați, Cristina: Iliescu de la Krisstine SFX Make-up Artist.

Iubitorii de imagini în mișcare vor avea și ei parte de o surpriză, proiecția filmului „The Shining” (Lucirea – 1980), cu Jack Nicholson în rolul principal.

Premii horror

Dar surprizele nu se opresc aici! Două concursuri vor anima seara. Unul va premia „piesele” originale inspirate de  dressing code-ul evenimentului, ținuta horror (celpuțin tricou negru…). Un alt concurs va debuta online și premia… arta compoziției. Curând, pe contul de Facebook al cefenelei, va fi postat un extras dintr-o lucrare a lui King, participanții la concurs urmând să imagineze o continuare la acesta, în maxim 20 de rânduri. Textele vor fi trimise la adresa [email protected] până pe 18 septembrie, ora 00:00, iar acolo vor fi votate, conform tradiției Paris Cafe, prin like-urile utilizatorilor.  Cele mai inspirate continuări vor fi premiate, în ordine descrescătoare, cu un make-up horror, realizat de Cristina Iliescu, imortalizată într-o ședință foto de Iulia Kelt. Celelalte premii se vor da în cocktail-uri Bloody Moon, lansate special cu ocazia evenimentului.

O seară memorabilă deci, iar pentru alte detalii înfricoșătoare țineți aproape de Paris Café.

ParisCafe

, , , , ,

About Anghelos

Mihai Angheluță a debutat în cotidianul gălățean „Viața liberă”, în ultimul an de liceu, intervievand vedete din jazzul autohton la unul dintre primele festivaluri de gen. În anii facultăţii, a colaborat la două posturi de radio locale, ca redactor muzical, realizator de emisiuni și, ocazional, reporter. După licenţierea în filologie, nu a rezistat mai mult de doi ani ca profesor sau traducător. S-a reîntors la presă, fiind angajat redactor plin al „Vieţii libere” între 1999 și 2001. Specializat în investigaţii şi justiție, a evadat adesea în subiecte economice, reportaje, radiografii sociale, recenzii culturale ori spațiul virtual al internetului. Din presa scrisă a trecut la televiziune, fiind aproape un an reporter și realizator de emisiuni la Express TV Galaţi-Brăila. Cum presa a intrat într-un declin după 2000, a mai făcut o ultimă încercare, la un săptămânal sindical, timp de câteva luni. În fina, s-a văzut nevoit să facă o schimbare de domeniu. Cum jurnalismul e singura ocupație pe care a practicat-o cu entuziasm, iar răspândirea internetului a adus noi oportunităţi, s-a reapucat de scris în 2008, colaborator al unei publicații online, enzine-ul antidotul.ro. În 2011, a revenit la cotidianul în care a debutat. Și a constatat că jurnalismul angajat, cu atitudine, încă nu face rating major, cel puţin în provincie. Prin urmare, a inițiat ANTItudinea, o abordare critică a problemelor civice, găzduită de blogul colectiv madeingalati.ro. Pe acesta îl construieşte ca un viitor portal, o piață publică virtuală - spațiu de manifestare pentru o comunitate care-şi (re)descoperă spiritul combativ.

View all posts by Anghelos

No comments yet.

Leave a Reply